Tuesday, 3 March 2015

En.Suami 2


"Assalamualaikum sayang.." 
"Wassalam.. Ye B.. Tak busy hari ni?" 
"Banyak keje lar sayang.. Stress, saja nak dengar suara sayang je.. Bagi hilang stress.." 
"Ni kan lunch hour B.. Dah makan? Zuhur dah?" 
"Belum sayang.. Stress pun tak hilang lagi. Tak de selera nak makan pun.." 
"Selera tak de nak makan ye.. Solat kira selera tak?" 
"Hehehe.. Ok2.. Nnt B solat ye.. Nak rest for a while, dengar suara manja sayang ni, then B pergi solat ok.." 
"Ok B.. Hari ni bawak bekal or makan luar??" 
"Hari ni B bawak bekal.. Jimat sikit macam sayang pesan.. Hehehe.." 
"Ok B.. Awok tu kena makan banyak ye.. Tau B.." 
"Baik boss.. Roger !! Muuaahhh" 
"Ni apa kes muaahh tibe2 ni??" 
"Kes rindu dengan suami kita ni.." 
"Hehehe.. Pandai amik hati ye.." 
"Ok sayang.. B nak prgi solat dulu then baru lunch.. Sambil lunch boleh buat keje sikit kat ofis ni.." 
"Ok my dear B.. Banyakkn minum air kosong tau B.. Sayang rindu B... Muuahh.." 
"Ni apa kes tiba2 muahh ni??" 
"Kes rindu dengan suami kita.. Hehehe.." 
"Esok nak hire peguam.. Ada orang curi ayat B.." 
"Make sure peguam yg handsome segak tau.. Hehehe.." 
"Sempat lagi menggatal ye.. Love You Sayang.." 
"Love you to B.. Assalamualaikum" 
"Wa'alaikumussalam Sayang." 

10 comments:

  1. Replies
    1. comel lagi bila pair itu sepadan.. ;-)

      Delete
  2. Meh hire aku jadi Lawyer korang. Haha. Surat nikah pun aku approve. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ok Mr Lawyer.. now you're not my Mr Nov anymore.. hehehe..
      ;-)

      Delete
  3. boleh tak jangan bagi kitaorang yang single ni jeles?

    hahahaha..kidding.

    :jelly:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. maafkan aku kamen.. cerita diatas tiada kena mengena yg hidup mahupun yg mati..

      :bg sedap hati je:
      ;-)

      Delete
  4. atototoro.. comel nye, nove jd lawyer, meh aku jadi qadi..

    btw.. lagu ape jd backround music ni..nakk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ehh.. perlu ke qadi dlm kes ni?? xperlu kot.. tp jadi saksi dlm court nnt bleh?? hahaha.. oh background tu aku tak ingat lar, aku cari2 then letak je dlm playlist.. asal sedap.. =D

      Delete
  5. haha...dah lama jadi silent reader...rasa nk komen pula...hehe slamt brkenalan...

    ReplyDelete