Friday, 29 January 2016

Ingin Aku ...

Mencintai dan dicintai..
tapi apakan daya,
diri ini tidak berhak untuk itu...

Meluahkan segalanya..
tapi apakan daya,
diri rasa lemah tak terdaya untuk semua itu,
aku belum bersedia...

Tinggalkan semuanya..
tapi apakan daya,
Yang Esa masih beri aku peluang untuk sujud pada-Nya,


namun ..............

Sunday, 10 January 2016

One thing about me...

Semua orang mesti ada personaliti masing2.
kalau bukan personaliti pun, mesti ada sesuatu kalau kalau bukan personaliti pun, mesti ada sesuatu yg org lain relate "the thing" dengan kau.

aku dah duduk asrama dari aku sekolah menengah, smpai lar sekarang aku cuba untuk tak stay dengan family. everything should be on my own, dah besar kot. haha.

tapi ada benda yg buat mmber2 bilik aku tak puas hati dengan aku.

aku adalah seorang yang....

SET JAM BANGUN PAGI DENGAN ALARM YANG PALING KUAT AND BUNYI YANG ANNOYING !!

HAHAHAHA !!!

kau set alaram acah2 nak bgn sahur or bgn tahajud pukul 4/5 pagi, then kau tak bangun and expect org lain bangun?? mcm tuuu??

YUP. itulah aku. aku jenis yg set alarm supaya org lain boleh kejut aku bgn. sebab mmg aku ni jenis tdo mati tak sedar alarm bunyi.. kalau sedar pun, itulah perkara yang paling menakjubkan. haha

ok bye. chow nak tido dlu. set alarm subuh.

*oh ye, tadi aku cuci2 mata area KL.. ternampak ada sorang ayah ni, angkat anak dia, dukung peluk erat then cium pipi anak dia... Sweet giler beb. even anak and papa. 

Let me be the child, and you're the father. it's not about the relationship, its about the soul of the love.

^_^


Monday, 4 January 2016

Kau rasa...

APA yang kau rasa bila kau perlukan seseorang, but then kau rasa kau tak boleh bagi komitmen?

Macam mna rasa tu?

Wednesday, 16 December 2015

A Moment

Akan ada satu moment dimana kau akan letih. Letih gila parak punya letih. Sampai kau sendiri tak tau apa lagi yang boleh kau buat. Letih rasa satu badan and even kau boleh rasa letih sampai ke otak and even kau boleh rasa jantung dah malas nak berdenyut. Bila ada satu ketika itu kau rasa baik baring je and let everything macam tu je.

Akan ada satu moment plak bila mana kau rasa kau liar. Liar gila. Aktif. Bernafsu. Segala bagai kau rasa nak terkam je. Apa2 pun kau rasa boleh dapat on the spot and teruskan upacara melempiaskan nafsu serakah yg gila2. Kau sanggup gali lubang cacing sekalipun untuk kau dapat lempiaskn semuanya. Kau rasa yang apa2 pun boleh kau buat supaya semua jadi terkawal.

Akan ada plak satu moment. Kau tak rasa letih, kau tak rasa liar. Tapi apa yang kau buat, kau tulis blog. ^_^


Selamat Malam. Assalamualaikum.