Friday, 30 January 2015

Nope

Bahagia, susah nak ungkap dengan kata2.. ILOVEYOU mungkin senang nak ucap, tapi susah menzahirknnya, apatah lagi bab batin.. people nowadays make sex semata2 demi endless fun katanya, tp sampai bila??

why dont us, stop making sex, and start a new thing, MAKE LOVE.. is it difficult for us to try this??

MAKE LOVE is something different dengan sex biasa.. its ONLY happen when both parties are loving each other.. satu pihak je mmg tak cukup.. sex mmg sedap, aku tak nafikan.. tp tak tahan lama pun.. kita tak kenal pasangan kita mcm mna, how really clean they are? what really they after?

kenapa tak duduk semeja, kenal background, yeah notty sometimes is ok.. kau ketawa bermesra, ketawa nampak gigi pun pun tak apa.. talking nice w each other..

MAKE LOVE ini tak fokus pada bahagian tertentu2, it will involve every inch of your body.. ternyata aku tak suruh kau jilat sampai ibu jari kaki dia, tapi kau akan rasa total satisfaction..

do i need to elaborate more about MAKE LOVE? tak perlu kot, aku rasa semua orang tahu.. kalau dah pandai bukak and cari blog about PLU ni, sah2 xde lagi yg naive dsini.. hahaha..

having fun is ok, but please guys, w manners..

*meh belajar buat roti nutella.. lagi sedap dari apa yg aku sebut kat atas.. hehe ^_^
video

6 comments:

  1. Kita punya pemikiran sama bro. aku percaya dalam lautan manusia akan ada yang someone yang looking for something that would probably last longer than having sex. Hopefully kita sama2 virgin till the end. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. yeah bro.. of course, siapa nak yg sekejap? semua nk long lasting.. oh yes Mr Nov.. i'm here as you want someone to talk to.. ok

      Delete
  2. lamanya x making love haha.. rindu la plak perasaan tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ada expected date tak? hehe

      Delete
    2. erkkk.. xde ponnn.. just menunggu someone yak dah jadi milik org len hehe.. hope dia rindu shin la dan ingat kenangan manis waktu bersama.. #manisnyacintadiKulaijaya #hahaha

      Delete
    3. haha.. sabar shin.. ada nye manisnya nnt.. kumbang lain yg dtg bwk.. hehe

      Delete